Sara këndon këngën ‘Miss Movin’ On’ të Fifth Harmony në Audicionet e Fshehura | Skuadra Gjoka | The Voice Kids Albania 2019, Sezoni 3, Episodi 2 Vizitoni faqen zyrtare - http://thevoice.top-channel.tv Për më shumë video regjistohuni në - https://www.youtube.com/c/thevoiceofalbania THE VOICE KIDS ALBANIA - SOCIAL MEDIA Facebook - https://www.facebook.com/thevoice.albania/ Twitter - https://twitter.com/VoiceAlbania Instagram - https://www.instagram.com/voicealbania/ SnapChat - https://snapchat.com/add/thevoicealbania ÇFARË ËSHTË "THE VOICE KIDS ALBANIA" "The Voice" mban firmën e "Talpa International Productions" dhe promovon zërat më të mirë të muzikës së lehtë, që duan të lançohen në tregun muzikor. Ky kompeticion bazohet vetëm tek "zëri" i konkurrentit, gjë që e bën të dallojë nga formatet e tjera në botë.

Blind AuditionsAudicionet e FshehuraThe Voice Kids AlbaniaThe Voice Kids Albania 3Top ChannelAleksander GjokaRenis GjokaArilena AraMiriam CaniDojna MemaskuadragjokaskuadramiriamskuadraenedaSaraMiss Movin’ OnFifth Harmony


www.000webhost.com